KONZULTÁCIÓ

 A konzultáció meghatározott szempontrendszer szerint vezetett támogató beszélgetések és gyakorlatok sora, melynek során ügyfelünket támogatjuk céljai megfogalmazásában és az ezek elérését akadályozó nehézségek feltárásában, illetve feloldásában. Inspiráljuk annak felismerésében, hogy mit és hogyan tehet a kívánt eredmények elérése érdekében. Visszajelzéseinkkel biztosítjuk, hogy a közösen kijelölt úton maradjon, az eltervezett lépéseket végrehajtsa és céljait elérje.

A konzulens támogatást nyújt, viszont a tanácsadástól tartózkodik. Az ügyfelet barátságos, őszinte légkörben kérdéseivel, alkalmazott technikáival segíti a megoldás megtalálásában és céljai megvalósításában.

A konzultáció helyszíne: megbeszélés szerint

A konzultációs ülések választható száma és ütemezése:

A bevezető konzultáció után: választható 3 – 6 – 9- 12 alkalom;
az egyes ülésekre hetente/két/háromhetente kerül sor.

Konzultációs időpontok:

  • személyesen: csütörtök 8-12

  • telefonon: kedd 8-12

A konzulens díjazása: 20 000 Ft / óra

A fizetés módja: banki átutalás a díjbekérőben megadott számlaszámra.

3 alkalom

60 000 Ft

6 alkalom

108 000 FT

9 alkalom

 135 000 Ft

Elégedett ügyfelek:

“Agyunk a pozitivizmus hatására lényegesen jobban teljesít, mint negatív, semleges vagy stresszes állapotban. Az intelligencia, a kreativitás, az energiaszint mind emelkednek … sőt, minden egyes üzleti eredmény javul … Ha megtaláljuk a módját, hogy pozitívvá váljunk, akkor az agyunk is sokkal sikeresebben működik, képesek leszünk hatékonyabban, gyorsabban és okosabban dolgozni.” (Shawn Anchor)

W. K.

"A reménytelennek tűnő háasságom újra életre kelt, külföldre költöztünk és jól megy a vállakozásunk. Korábban állandóan szorongtam valami miatt, mindennek csak a rossz oldalát láttam, nem tudtam örülni, mogorva, veszekedős voltam. Igaz, az apámmal való kapcsolatom még nem tökéletes, de már annyira nem bánt. Köszönöm."

T. Z.

"El sem tudtam képzelni, hogy valaha még egyszer tünetmentes lesz a gerincem a kettős kiszakadt porckorongsérv után. Mindenki azzal riogatott, hogy le fogok bénulni, ha nem műttetem meg. Nem lett igazuk! És nemsokára megszületik a kisbabám. "

K. J.

"Eddig egy kapcsolatom sem tartott 2-3 hónapnál tovább, és már elkezdtem berendezkedni arra, hogy társ nélkül fogok élni egész életemben. Elhittem, hogy valami nagyon fontos dolog hiányzik belőlem és nem vagyok elég jó senkinek. A konzultációk során feltártuk, hogy milyen családi mintákat ismételgetek, és megtanultam, hogy nem én vagyok a felelős azért, amit mások gyermekkoromban tettek velem. Még nincs barátnőm, de tudom, hogy lesz, addig is élvezem a kolléganőim bókjait, azt mondják, milyen jó fej lettem."